Lägesrapport från svensk-spanjorerna!

Här i Barcelona är allting fortfarande riktigt gött! Än så länge har vi tagit det ganska lugnt och chillat väldigt mycket, i väntan på våra spanska "personnummer" som vi behöver för att få jobba...
 ... men även om vi inte gjort många knop rent arbetsmässigt så har vi ändå haft en del intressanta saker för oss, tro mig. Inte minst har vi tränat en hel del, åtminstone Sarah och jag. Mest jag. För jag har varit på BODYPUMP™ 60 för första gången här i Bcn! Det enda 60minuterpasset på hela veckan på Holmes Place. Resten är expressformatet 45 minuter. Ska göra allt för att kunna gå på BP 60 varje torsdag 19.30. Det ska nog inte bli några problem, för mig som prioriterar bodypumpen vansinnigt högt!



Vi hade en jättemysig girls-night-out på Mama Ine Coctelería, där det till drinkarna bjöds på både popcorn och godis. Mums, tyckte vi! Så fort skålarna tog slut, kom bartendern med påfyllning... och rätt som det var när Emma tog fram en cigarett, var han där på en sekund med tändaren. Service det, må jag säga. Dock bör man ju inte uppmuntra någon att tända en cigarett, men så är det här. Alla röker, känns det som. Alla utom Sarah och jag.


Emma gillar Caipirinha och Sarah och jag gillar Piña Colada... i cocosnötter! Drinktilltugget var som sagt också uppskattat.



Shoppa är roligt. Speciellt i ett av mina paradis på jorden just nu; Nike Barcelona. Det var som att kliva in i en färglad värld av mina favoritshoppingsobjekt - träningskläder och sportiga skor. Shoppa är inte alls min favoritsysselsättning, but when it comes to träningskläder så skulle jag kunna köpa hela Nikebutiken. Om bara plånboken tillät vill säga... Helt tomhänt gick jag dock inte därifrån. Det blev ett 3-pack träningsstrumor - helt undbara! Funkions- och komfortmässigt.
Shoppingrundan fortsatte och jag hade till slut samlat på mig en partyklänning från Zara, blå chinos från Zara, ett blommigt armband och som sagt, Nike-strumporna!
Inte att förglömma var att jag dagen därpå hittade en efterlängtad skinnjacka, en vit sjal och ett...

... läppglans! Jag älskar alla mina inköp, men inte lika mycket som jag älskar mina flickor som jag får dela detta äventyr med <3



Samma kväll, alltså i fredags, blev vi bjudna på hemmafest hos några spanjorer som vi har bekantat oss med. Ett ypperligt tillfälle för mig att öva på spanskan, vilket jag verkligen gjorde! Känslan av att äntligen få använda spanskan vid sociala och vardagliga tillfällen är hur skön som helst. Nästan ännu skönare är att spanjorerna faktiskt förstår vad jag säger! Samtidigt som jag förstår dem! Riiiktigt fräckt. Det var till och med någon som tyckte att jag är duktig på att prata spanska. Snacka om att få lite extra bränsle till den spanska elden som brinner inom mig...


Posa måste man ju göra innan man ska på fest. Så här snygga var vi minsann... Sarah och jag tog även tillfället i akt att värma upp musklerna lite, när kameran ändå var framme!

Ikväll väntar en spännande CL-match mellan Barca och Lyon. Den spelas här i Barcelona på Camp Nou, där jag har varit två gånger! Dock inte under denna vistelse... än. Det ska det bli ändring på, det lovar jag. Här har ni bildbevis för att jag varit där...


... både 2005 och 2007. Obeskrivligt mäktigt. Jag vill tillbaka till de 90 000 sjungande fansen!



Nu ska Sarah, Emma, Jens och jag knalla ner till stranden för att känna på havet för första gången! Men innan dess blir det lite mellanmål i form av knäckebröd och choklad, som Sarah och jag inhandlade på IKEA igår! Välsignade IKEA, det är för väl att det finns. Utan knäckebröd och Marabou överlever inte jag i tre månader. Så sant som det är... skrivet.

¡Muchos besos y abrazos, amigos!


Hold your own, know your name and go your own way, and everything will be fine.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dåligt med uppdateringar här ju, 3 dagar sen sist nu!;D

2009-03-14 @ 17:33:22
Postat av: Olivia

ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar! :) men bara om du lovar att skriva vem du är!

2009-03-14 @ 18:52:44
URL: http://oliviamoller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0